Gebruiksvriendelijke online back-up zonder limieten.

We zijn gebouwd op de pijlers veiligheid, eenvoud, vrijheid en duurzaamheid. Met de online back-up van LiveSchijf, geleverd door Jottacloud, ben je er altijd zeker van dat jouw bestanden op de juiste manier online worden opgeslagen. Natuurlijk ongelimiteerd, veilig en op één plaats. De online back-up is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Naast documenten kun je onze online back-up gebruiken voor het veilig bewaren van muziek, foto’s en video’s. Daarbij heb je de beschikking over een synchronisatiemap, een online archief en jouw eigen webportaal.

Desktops, laptops, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken bij onze dagelijkse werkzaamheden. We gebruiken ze zakelijk, maar natuurlijk ook privé. Een computer heeft een beperkte opslaggrootte. Als je veel met grote bestanden, zoals foto’s of video’s werkt, dan kun je deze bestanden mogelijk niet allemaal bewaren op één apparaat. Daarnaast is het opslaan van belangrijke bestanden op de computer niet altijd zo veilig als je misschien denkt.

De cybercriminaliteit neemt steeds grotere vormen aan, maar ook diefstal, schade of een crash kunnen ervoor zorgen dat je jouw belangrijke bestanden kwijtraakt. In dat geval kun je rekenen op de online back-up van Jottacloud. Je kunt bij ons bovendien gebruik maken van de gratis online opslag tot wel 5GB. Zo kun jij alle mogelijkheden van onze veilige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige online back-updienst vrijblijvend uitproberen.

Veilige online back-up voor particulier en zakelijk gebruik

Bij LiveSchijf begrijpen we als geen ander hoe belangrijk veiligheid voor je is. Je wilt immers wel dat jouw persoonlijke bestanden veilig blijven voor derden. We werken dan ook alleen samen met de online back-updienstverlener die voldoet aan de strengste privacywetgeving wereldwijd. Uiteraard is onze back-up ongelimiteerd waardoor je net zoveel bestanden kunt opslaan als je dat zelf wilt. Onze complete dienstverlening mag daarom gezien worden als de beste online clouddienst.

Wij voorzien we onze klanten namelijk niet alleen van een online back-up, maar kun je ook profiteren van veel handige en bruikbare extra’s. In de clouddienst kun je namelijk gebruik maken van fotobeheer. Zo houd je altijd een goed overzicht en vind je jouw afbeeldingen en videomateriaal eenvoudig terug. Onze online back-up is volledig geautomatiseerd. Je hoeft dus niet meer handmatig mappen toe te voegen of wijzigingen aan te brengen.

Met de synchronisatiemap kun je up-to-date werken op elk aangesloten apparaat. Handig als je bijvoorbeeld op meerdere computers werkt. De Jottacloud online back-up biedt ook ondersteuning voor tablets en smartphones. Je kunt eenvoudig een back-up maken van je foto’s, video’s en contactpersonen. Dankzij het webportaal is onze online back-up overal ter wereld alleen voor jou toegankelijk.