Openbare URL verwijderen

/ / delen
Delen stoppen via webportaal

Het delen van de openbare URL kun je opheffen in de desktop software en jouw webportaal. Ga naar in het tabblad Terugzetten naar de regel Links in de desktop software of naar het tabblad Gedeelde bestanden in jouw webportaal.

Via desktop software

  • In de desktop software ga je naar het Terugzetten tabblad en dubbelklik op Links uit de lijst:
    delen-in-desktop-software
  • Een lijst van alle openbare URL’s in jouw account wordt getoond.
  • Klik op Delen opheffen om de URL weer privé te maken.
    delen-stoppen-in-desktop-so

Via jouw webportaal

Je kunt hetzelfde doen als je bent ingelogd op jouw webportaal.

  • Kies voor het Gedeelde bestanden tabblad.
  • Klik op het groene bolletje van het bestand dat je niet meer wilt delen.
    delen-stoppen-webportaal
  • Klik in het nieuwe venster op het icoon AAN om het delen uit te zetten.
    delen-stoppen-webportaal2
print