Veilige bestandsherstelopties

Iedereen maakt wel eens per ongeluk fouten, zoals het definitief verwijderen van bestanden of het opslaan van incorrecte wijzigingen. Of je nu te maken hebt met een computervirus, diefstal of schade aan je computer door brand of overstroming, onze online back-up biedt gemoedsrust. Met onze herstelfunctie kun je eenvoudig bestanden herstellen tot 30 dagen na verwijdering.

Bovendien kun je verkeerde wijzigingen in bestanden herstellen door ze te overschrijven met oudere, correcte versies. Dit is handig bij het herstellen van virus-geïnfecteerde bestanden of bij het overzetten van bestanden naar een nieuwe computer.

Strengste privacywetgeving ter wereld; NSA-proof

Onze online back-up leverancier, Jottacloud, is gevestigd in Noorwegen en valt onder de Noorse privacywetgeving, die als de strengste ter wereld wordt beschouwd. Hierdoor garanderen we dat alleen jij toegang hebt tot jouw bestanden.

Maak je geen zorgen over de Patriot Act en de NSA. In Noorwegen worden privacygerelateerde verzoeken van de NSA afgewezen. Bovendien valt Noorwegen niet onder de Europese Unie, wat betekent dat de EU-US Privacy Shield en toekomstige TTIP-overeenkomsten niet van toepassing zijn.

Bestanden archiveren met gemak

Wil je bestanden veilig archiveren voor de lange termijn? Met slechts enkele klikken kun je jouw eigen online archief opbouwen. Door mappen met bestanden te verplaatsen, bespaar je opslagruimte op je computer, NAS, tablet en smartphone. Als je lokaal geen ruimte meer hebt voor al je vakantiefoto's en -video's, kun je ze eenvoudig in het archief plaatsen. Deze bestanden zijn nu veilig opgeslagen in je online archief.

Je kunt gearchiveerde bestanden gemakkelijk terughalen door ze te verplaatsen (of kopiëren) naar je synchronisatiemap. Hierdoor kun je ze bewerken en later weer naar het archief verplaatsen.

SSL-beveiligde verbinding en certificering

Ons dataverkeer tussen jouw apparaten en de back-up servers is versleuteld met 256-bits AES, wat zorgt voor een veilige verbinding. We bieden ook twee-factor-authenticatie (2FA) voor extra beveiliging tijdens het inloggen.

Daarnaast zijn we gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en voldoen we aan Nederlandse wet- en regelgeving.

Het is vanzelfsprekend dat gebruikers verantwoordelijk zijn voor het discreet houden van hun accountgegevens.

Klantwaardering en onafhankelijke reviews

Naast certificeringen en beveiligingsmaatregelen, waarderen we de feedback van onze klanten enorm. Ze bevelen ons aan en geven ons een ruime 9! Bovendien zijn we onafhankelijk beoordeeld door TopReviews, een toonaangevende vergelijkingssite voor internet- en beveiligingssoftware, waarbij we positieve beoordelingen hebben ontvangen.

Sinds 22 maart 2017 heeft LiveSchijf het prestigieuze Certificaat Thuiswinkel Waarborg verkregen van Thuiswinkel.org. Deze certificering bevestigt dat LiveSchijf voldoet aan de hoge normen en voorwaarden die zijn vastgesteld door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien wordt onze werkwijze jaarlijks opnieuw gecertificeerd.

TOP