Gratis online opslag tot 5 GB

Met de gratis online opslag van LiveSchijf ben je altijd zeker van veiligheid en gebruiksgemak. Vanaf nu hoef je geen bestanden, documenten of foto’s meer te bewaren op een externe schijf. Onze gratis online opslag voldoet aan de strengste Europese privacywetgeving en is bovenal veilig. Met deze gratis opslag van 5 GB kun je in alle rust ervaren welke voordelen de online back-up heeft in jouw situatie.

Natuurlijk zonder verplichtingen maar mét diverse handige tools. Het veilig kunnen bewaren van belangrijke bestanden of persoonlijke informatie is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. Onze gratis online opslag wordt dan ook veel gebruikt door bedrijven, zzp’ers en gezinnen. Met de gratis proefversie van LiveSchijf heb je natuurlijk toegang tot alle beschikbare functies.

Daarbij kun je denken aan het gebruiken van de synchronisatiemap, maar ook aan het webportaal, herstellen van bestanden en het overzichtelijke archief. Alleen op deze manier kun je bepalen of onze online back-up geschikt is voor jouw situatie. En wil je later toch kunnen beschikken over meer opslag? Dan waardeer je jouw persoonlijke account eenvoudig op naar de ongelimiteerde versie. Ook dan kun jij van ons uiteraard een uitstekende service en een vaste lage prijs verwachten.

Tot 5 GB gratis online opslag

Op al jouw apparaten synchroniseren met de online back-up, zodat je op elke device met een up-to-date versie werkt.

LiveSchijf biedt de beste clouddienst van Nederland. Voor grote zakelijke spelers, maar ook voor gezinnen of freelancers die veel met bestanden en media moeten werken. Door gebruik te maken van onze gratis online opslag, leer je de handige functies goed kennen. Je kunt apparaten synchroniseren met de online back-up, zodat je op elke device met een up-to-date versie kunt werken. Ook foto’s sla je eenvoudig en overzichtelijk op in de fotobeheer sectie.

Met het archief maak je makkelijk en snel mappen aan zodat je jouw documenten altijd terug kunt vinden. Met het webportaal heb je overal ter wereld toegang tot jouw gratis online opslag. Het persoonlijke account is geschikt voor één gebruiker, maar kan ook uitgebreid worden naar wens. Bijvoorbeeld door jouw account op te waarderen naar een familieaccount. Je kunt dan met maar liefst 5 gebruikersaccounts bestanden opslaan en online bewaren.

Uiteraard tegen een vaste én scherpe prijs. Bij LiveSchijf bieden wij jou 7 dagen per week en 24 uur per dag ondersteuning. Dat is fijn, want op deze manier heb je altijd een expert bij de hand. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over jouw gratis online opslag of een online back-up software. Op deze manier leer je op een aangename manier kennismaken met de beste clouddienst van Nederland. Neem gerust contact op voor het gratis uitproberen van onze veilige en uitgebreide clouddienst.

Print Friendly, PDF & Email