Ja, ik wil starten met het gratis bedrijfsaccount

Je hebt geen betalingsverplichting. Je betaalt pas als je het bedrijfsaccount opwaardeert.

Eigen beheer over online back-up accounts

Met het bedrijfsaccount heb je de mogelijkheid een ongelimiteerd aantal gebruikers op te voeren en te beheren in je eigen (bedrijfs)webportaal. Elke gebruiker heeft als het ware zijn eigen persoonlijk account. Jij ben de administrator die de regie voert op de uitgegeven account. Jij bepaalt zelf het maximale verbruik per gebruiker. De gebruikers binnen een bedrijfsaccount kunnen onderling delen en prima samenwerken aan documenten.

Deze dienst sluit goed aan bij het midden- en kleinbedrijf, verenigingen, stichtingen en diegene die (tijdelijk) wilt samenwerken met meerdere gebruikers.

Het bedrijfsaccount Large kost 579,- per jaar inclusief btw voor standaard 1 TB opslag en een ongelimiteerd aantal gebruikers. De opslagcapaciteit van een bedrijfsaccount is uit te breiden met clusters van 1TB voor € 99,- per jaar inclusief btw.

Voor kleinere bedrijven bieden we het bedrijfsaccount Small voor 159,- per jaar inclusief btw en het bedrijfsaccount Medium voor  229,- per jaar inclusief btw. Het bedrijfsaccount Small en Medium is gelijk aan Large, maar dan gelimiteerd tot respectievelijk 2 en 10 gebruikers.

TOP