Altijd en overal jouw bestanden beschikbaar

De bestanden en mapstructuur van de synchronisatiemap zijn tussen al jouw aangesloten computers, tablets en smartphones gelijk. Bij het opslaan van een bestand worden alle andere apparaten in enkele seconden bijgewerkt. Heeft de computer geen internetverbinding dan wordt de wijziging in de wacht gezet en na verbinding direct bijgewerkt. Met de app op de smartphone kun je zelf instellen of wijzigingen alleen via Wifi of ook via 3G/4G worden weggeschreven.

De bestanden van jouw online back-up bekijk je vanuit elke webbrowser. Met de app heb je waar dan ook toegang tot alle bestanden. Deze vrijheid bieden wij.

Integrale zoekfunctie

De omvang van je bestanden is hoogstwaarschijnlijk groot, in ieder geval te groot om te onthouden wanneer, welk bestand, waar is opgeslagen. Iedereen heeft wel eens last van informatie overload. Vaak weten we gelukkig nog wel de bestandsnaam of het -type.

De online back-up zoekfunctie helpt je bij het vinden van de juiste bestanden. Het is namelijk een zoekfunctie over de online back-ups, synchronisatiemap en archief heen. Het maakt niet uit of een bestand op jouw Mac, PC, NAS, tablet of smartphone staat. Met één zoekopdracht vind je het juiste bestand, waar deze zich ook bevindt.

Daarnaast bieden we de je de unieke functie jouw beeldmateriaal te doorzoeken op basis van kunstmatige intelligentie. Een beschrijving van je foto of video geeft je direct resultaat. We houden van eenvoud!

Volledig ongelimiteerd

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar we zijn werkelijk ongelimiteerd. Dat wil zeggen; geen beperkingen op back-upgrootte, aantal back-ups, up- en downloadbandbreedte, bestandsgrootte en -type. Wel leggen we een beperking op alleen de uploadbandbreedte als de totale opslag groter is dan 5TB.

Wel een fijn gevoel dat je je over opslaglimieten van welke vorm dan ook geen zorgen hoeft te maken.

Zeer gebruiksvriendelijk

Onze online back-up is op alle vlakken eenvoudig in gebruik. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de uitleg voor installatie. De Nederlandstalige installatie van de desktop software is met een paar klikken afgerond en start jouw online back-up direct. Volledig geautomatiseerd. Je hebt hier geen omkijken meer naar.

Mocht je de online back-up willen uitbreiden dan selecteer je eenvoudigweg de mappen die je wilt toevoegen. Wil je een andere computer ook veiligstellen, installeer dan hierop ook de desktop software. Met de gratis app maak je bovendien een online back-up van jouw tablets én smartphones.

Deel bestanden

Met één klik, kun je elk bestand of een gehele map binnen jouw account openbaar of privé delen via het e-mailadres van de andere. Hierdoor hoef je grote bestanden nooit meer te mailen of via gebrande cd of dvd aan te leveren.

Maken jouw collega's, vrienden of familie ook gebruik maken van LiveSchijf? Dan kun je gedeelde bestanden ook openen vanaf jouw computer, tablet of smartphone, net als een van jouw eigen bestanden. Je kunt er zelfs voor kiezen de personen met wie je deelt de mogelijkheid te geven om bestanden te wijzigen.

Geautomatiseerde real-time back-up

De desktop software zal de online back-up volledig automatisch uitvoeren. Dit betekent dat een wijziging in een bestand binnen de back-up direct bijgewerkt wordt in jouw online backup. Erg handig, maar eerlijkheidshalve, soms onhandig. Verkeerde wijzigingen worden namelijk ook bijgewerkt. Gelukkig hebben wij dit voorzien en bieden we een goede herstelmogelijkheden.

Een verwijderd bestand kun je namelijk via de online back-up binnen 30 dagen herstellen. Ook een incorrecte wijziging of infectie door een virus herstel je eenvoudig door met een oudere versie te overschrijven. We bewaren tot vijf versies van een bestand. Je bent volledig in controle.

TOP