Clouddienst met strenge Europese privacywetgeving

Bij LiveSchijf staan we voor je klaar als je op zoek bent naar de beste online clouddienst voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij voorzien jou niet alleen van een ongelimiteerde dataopslag, maar ook van een uitstekende service. Uiteraard met een Nederlandse ondersteuning die 24/7 bereikbaar is. De online back-up van LiveSchijf is dan ook niet voor niets dé beste clouddienst van Nederland.

Werken in de cloud wordt steeds populairder. Mede omdat de opslagcapaciteit van onze huidige desktops en mobiele devices te wensen overlaat. Gebruik maken van een online back-up kan behoorlijk prijzig zijn. Zeker als je daarbij ook nog eens verzekerd wil zijn van een strenge veiligheid en een goede privacy. Bij LiveSchijf begrijpen wij dat als geen ander.

Als je op zoek bent naar de beste clouddienst voor privé of zakelijk gebruik, dan staan we voor jou klaar. Wij voorzien onze klanten niet alleen van een cloud opslag die voldoet aan de strengste privacywetgeving, maar ondersteunen je ook op elk moment van de dag. Onze oplossing is compleet, scherp geprijsd en onbeperkt te gebruiken. Je maakt eenvoudig een account aan via onze website en kunt direct gebruik maken van onze complete clouddienst.

Beste clouddienst voor zakelijk gebruik

Ook en de beste clouddienst voor zakelijk gebruik

Bij LiveSchijf maak je eenvoudig een bedrijfsaccount aan. Met dit account heb je altijd en overal toegang tot jouw bestanden. Ook via de tablet of de laptop kun je het account eenvoudig beheren via onze gratis app voor Android én iOS. Je kunt mappen met elkaar laten synchroniseren, zodat je op elk apparaat met de laatste versie van bestanden kunt (samen)werken.

Wijzigingen worden automatisch verwerkt. Hier hoef je niets voor te doen. Daarnaast biedt de beste clouddienst van Nederland ook andere mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een wereldwijde toegang via jouw webportaal, het archiveren van bestanden, het samenwerken aan bestanden en het instellen van een verbruikslimiet per gebruikersaccount. Natuurlijk biedt LiveSchijf je ook de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met onze diensten. We bieden je dan ook een gratis online opslag aan.

Ervaar zelf het gemak van onze clouddienst. Natuurlijk zit je nergens aan vast. Gebruik maken van de beste clouddienst van LiveSchijf doe je onbeperkt. Het maakt dus niet uit hoeveel je onze diensten wilt gaan gebruiken. Bij ons betaal je altijd een vaste en laagste prijs van Nederland zonder bijkomende kosten. Je komt bij ons achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dat is de zekerheid die wij onze klanten bieden.

Print Friendly, PDF & Email