LiveSchijf biedt een gebruiksvriendelijke cloud service voor het opslaan, synchroniseren en delen van bestanden, voor de consument en MKB, die een betaalbare dienst met snelle down- en uploads en wereldklasse privacy wilt.
Dit kunnen wij waarmaken door onze klantkennis en de nauwe samenwerking met onze leverancier Jottacloud.

Meer dan 60% van de computergebruikers verliest gegevens die niet meer kunnen worden hersteld of teruggehaald als gevolg van virusinfecties, hardware storingen, vergissingen, diefstal of brand. Met LiveSchijf zijn jouw foto's, muziek, video's, e-mail en documenten altijd veilig opgeslagen. Met LiveSchijf is het maken van back-ups op cd’s, dvd’s of externe harddisks verleden tijd. Een keer installeren en configureren en je hoeft er niet meer aan te denken!
LiveSchijf gaat nog verder door jouw bestanden vanaf meerdere computer en vanaf het web toegankelijk te maken. Je ziet dezelfde bestanden op elke computer via de synchronisatiemap. Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op alle computers waarop de desktop software is geïnstalleerd. Bekijk en wijzig documenten overal, zelfs vanaf jouw mobiel.

De online back-updienst van LiveSchijf heet Jottacloud. Jottacloud is ontworpen voor veiligheid, eenvoud en vrijheid. Je kunt het teruglezen via bovenstaande links. We zullen er enkele benadrukken:

  • Zeer strenge privacyregelgeving
  • Onbeperkte opslagcapaciteit
  • Alles-in-één abonnement
  • Volledig Nederlandstalig
  • Archieffunctie
  • Foto-applicatie

Je meldt je aan via deze website en we sturen je direct een bevestigingsmail met jouw accountgegevens.
Je downloadt en installeert de desktop software en je kunt aan de slag. Je start met het gratis abonnement. Via account opwaarderen zet je jouw gratis versie om een ongelimiteerde betaalde versie. Na de bestelling sturen we je een factuur voor het jaarabonnement. Direct na betaling wordt jouw account opgewaardeerd naar de ongelimiteerde versie.

Hiervan geef je ons bericht via het opwaarderenformulier. Nadat we jouw verzoek hebben ontvangen zullen we de eerste factuur opstellen en je e-mailen. De eerste factuur moet je (kostenloos) via iDeal betalen. Wij verzoeken je de factuur niet handmatig over te boeken. We krijgen namelijk alleen een automatisch bericht als er via iDeal betaald is. Hierna zullen we het account direct opwaarderen.

LiveSchijf biedt het alles-in-één jaarabonnement voor € 79,- per jaar inclusief btw. Dit is een vast prijs. Het alles-in-één jaarabonnement betaal je per jaar vooruit en wordt automatisch jaarlijks verlengd.

Je betaalt per jaar vooruit. De betaling kan via iDeal of automatische incasso. Jouw allereerste betaling is altijd via iDeal. Voor deze betaling zullen we geen kosten rekenen. De volgende betalingen kunnen ingepland worden via automatische incasso, of via iDeal. We rekenen geen transactiekosten.

Ja, je kunt gebruik maken van het modelformulier herroepingsrecht.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (.docx), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

LiveSchijf is zeer veilig. De datacentra zijn zwaar beveiligd en maken gebruik van technologie die voldoet aan defensie standaarden wat betreft encryptie en veiligheid. LiveSchijf ondersteunt SSL verbindingen tussen jouw computer en de back-up servers, zodat er geen risico is bij verzending of ontvangt.
Alle data op de Jottacloud servers wordt meermalen en op verschillende locaties veiliggesteld. Hierdoor is jouw data veilig voor hardware storingen en andere beschadigingen. Jouw bestanden zijn hier veel beter beschermd dan bij je thuis of op kantoor.
De gebruiker blijft zelf verantwoordelijk voor correcte opslag van zijn data.

Je kunt op elk moment jouw account opzeggen door een bij voorkeur via het contactformulier. Voordat we tot definitieve afsluiting overgaan zullen wij dit minimaal 24 uur van te voren per e-mail aankondigen. Op het moment dat je opzegt, wordt jouw account en alle daarop aanwezige data definitief en onherroepelijk verwijderd. Een gesloten account kan niet meer heropend worden. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het tijdig veiligstellen van jouw bestanden.

Consumenten hebben na verlenging een opzegtermijn van een maand. Bij opzegging van een stilzwijgend verlengde overeenkomst wordt het teveel betaalde naar rato gerestitueerd. Bij tussentijdse opzegging tijdens het eerste jaar vindt geen restitutie plaats van de reeds betaalde termijnen.

Zakelijke klanten dienen een maand voor het einde van de looptijd op te zeggen. Na stilzwijgende verlenging is geen tussentijdse opzegging met restitutie mogelijk.

Je kunt deze informatie vinden via servicestatuspagina.

Wij voorzien in 24 uur's e-mail ondersteuning. Stuur een e-mail met de vraag naar onze support afdeling geeft je binnen 24 uur antwoord. Stuur jouw vraag via het contactformulier. Ook kunt je veel informatie vinden op onze site bij de onderdelen handleidingen en deze veel gestelde vragen.

Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij onder andere door het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. In plaats van mensen 24/7 beschikbaar te hebben om de telefoon te beantwoorden, bieden wij hoge kwaliteit service via onze e-mail helpdesk. Op deze manier komt jouw vraag direct bij de juiste persoon terecht, kunnen wij de werkdruk van de helpdesk gemakkelijk verdelen en je binnen 24 uur een antwoord geven. De kosten die hiermee bespaard worden zie je terug in onze scherpe prijs.
In geval van nood of als je ons echt telefonisch wilt spreken, verzoeken wij je dit aan te geven via het contactformulier. Vergeet niet jouw telefoonnummer erbij te vermelden en wij bellen je terug.

Indien je een klacht hebt over ons product of dienstverlening dan kun je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij hierop zo spoedig mogelijk inhoudelijk reageren (we streven naar binnen 24 uur). je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw klacht. Je krijgt van ons uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw klacht een inhoudelijke reactie.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Via de de URL https://id.jottacloud.com/auth/realms/jottacloud/login-actions/reset-credentials herstel je jouw wachtwoord. Je geeft hier jouw e-mailadres op van jouw account. Een wachtwoordreset e-mail wordt direct hierna op jouw adres afgeleverd. Heb je niets ontvangen, controleer dan eerst jouw ongewenste e-mail inbox, voordat je contact met ons opneemt.

Het wachtwoord wijzig je in jouw webportaal onder menu-item Instellingen van jouw naam (link rechtsboven).

TOP