Gratis gebruik

Na aanmelding kun je zonder tijdsdruk de online back-up service gratis gebruiken. We leveren de identieke service als een betaalde versie, met dat verschil dat de gratis versie gelimiteerd is op 5 GB. Ga je over dit limiet heen dan zal het systeem je berichten en de nieuwe bestanden niet wegschrijven.

Je bepaalt zelf het moment van opwaarderen naar het ongelimiteerde abonnement. Stuur ons een verzoek en we waarderen op. Dat is nog eens flexibel.

Aarzel niet en probeer gratis onze dienst. Je zult tevreden zijn. Niet voor niets blijkt uit onderzoek dat meer dan 90% van de respondenten Jottacloud aanraadt bij vrienden en collega's.

Alles-in-één abonnement

We houden van eenvoud en zijn volledig transparant. Onze service is helder en compleet. Het is een alles-in-één abonnement zonder kleine lettertjes. Wij leveren jou de online back-up service en jij bent volledig vrij in het gebruik hiervan. We zullen je niets anders dan het vaste bedrag van € 99,- per jaar inclusief btw voor het ongelimiteerd abonnement in rekening brengen.

Het is volledig aan jou hoe veel computers, NAS, tablets en smartphone en welke mappen en bestanden je veilig stelt.

Nederlandstalige ondersteuning en software

LiveSchijf levert al ruim acht jaar online back-up services. We weten inmiddels goed wat de wensen zijn van onze gebruikers. We kunnen dan ook snel en duidelijk oplossingen bieden voor eventuele problemen die je ondervindt. Onze Nederlandstalige ondersteuning is via e-mail en binnen 24 uur ontvang je een antwoord.

We hebben bewust voor alleen e-mail gekozen. Hierdoor ligt de vraag vast en behouden wij het overzicht. Met aanvullende schermprints van jouw vraag is bovendien de situatie direct bij ons helder. Uit ervaring weten we dat dit de meest efficiënte manier van probleemafhandeling is.

Desktop software configuratie

De desktop software stuurt de online back-up aan. Uit ervaring weten we dat onze gebruiker graag "aan de knoppen zit". Die vrijheid bieden we. Zo kun je een geplande back-up bepalen, bandbreedtelimieten instellen, aantal gelijke sessies verhogen, de verborgen bestanden uitsluiten of een proxy toevoegen.

Of wat dacht je van een kijkje onder de motorkap door de logging van de online back-up acties te bekijken?

Betaling via automatische incasso of iDeal

Welke betaalmethode heeft jouw voorkeur? We bieden je de twee meest gebruikte; automatische incasso en iDeal. Zowel de automatische incasso, als de iDeal transactie is gratis.

TOP