Neem een kijkje bij onze vernieuwde Jottacloud applicatie en ontdek alle spannende nieuwe functies.

Een week geleden hebben we een update uitgebracht en we zijn trots om je onze nieuwe desktopapplicatie te presenteren. Alle functies zijn behouden, maar we hebben veel verbeteringen aangebracht.

Wat is er nieuw?

Naast dat de applicatie stabieler, veiliger, sneller en intuïtiever is, zijn er enkele belangrijke nieuwe functies toegevoegd:

  • Nieuwe look en feel
  • Nieuwe en verbeterde synchronisatie-engine met selectieve synchronisatie
  • Snellere back-ups
  • macOS Finder-extensie

Een frisse nieuwe look

Bij het openen van de applicatie zal je meteen de nieuwe landingspagina opvallen. Hier krijg je een overzicht van de meest recente bestandsupdates en de nieuwste synchronisatie-informatie naar de Synchronisatiemap en Back-up.

De nieuwe Jottacloud applicatie

Selectieve synchronisatiemap

We hebben de Jottacloud applicatie uitgerust met een nieuwe en verbeterde Synchronisatiemap met selectieve synchronisatie. Jij kiest zelf welke mappen je wilt synchroniseren met de Synchronisatiemap.

Selectief synchroniseren

Sneller dan ooit!

De Jottacloud applicatie reageert nu nog beter en is geschreven in een nieuwere, snellere programmeertaal. Maar wees gerust, we hebben de fundamenten van de oude Jottacloud applicatie behouden. Je kan dus nog altijd rekenen op een veilige, betrouwbare en stabiele cloudservice.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *